Altijd Nu

Een poëtische muziekvoorstelling


Ze leeft in een wonderlijke wereld, zoekt een schat, ziet vogels, verandert in een tweekoppig monster, beleeft een mooie dag, ontmoet een stille man... Ze vindt schelpen en scherven, ziet de maan, zweeft buiten de aarde, voelt vingers onderhuids, tranen sijpelen als inkt haar dagboek in en ze blijft kussen!
In de voorstelling “Altijd Nu” zingt Wendy Lina over levenskunst; hoe je het leven van alledag als een kunstwerk kunt vormgeven. De liedjes zijn kleurige levensschilderingen van muziek, poëzie, improvisatie en kleinkunst. Muzikale bezetting: Wendy Lina -zang, marimba, percussie, Fried Manders -piano, gitaar, accordeon, Makko Coster -contrabas. Tekst en muziek: Wendy Lina.

Live-registratie try-out

Wendy Lina - Kussen

Stacks Image 1944
Over de muzikanten:
The Moonlight Heroes Fried Manders en Makko Coster ontmoetten elkaar in 1985 op de improvisatie-afdeling van het Brabants Conservatorium in Tilburg. Sindsdien speelden zij samen in een heleboel bands en muziekstijlen. In 2014 trad Wendy Lina toe tot de muzikale gelederen, met een wervelstorm aan poëtische muzikale ideeën. Aanvankelijk speelden zij samen liedjes uit de jaren '30, de begintijd van de jazz. Zij treden nog steeds op met akoestische live-muziek uit de jaren '30-'60 in verschillende stijlen. Gaandeweg leidden de repetities in de Sterkselse bossen tot nieuwe composities, waarin poëzie en muziek elkaar ontmoeten. Hiermee spelen zij vanaf 2019 de theatervoorstelling "Plaatjes in mijn hoofd". www.themoonlightheroes.nl
© 2023 Padoekmuziek - CONTACT: e-mail wendy